Știri

Anunt Important

Incepand cu data de 22 ianuarie 2009, din motive de securitate, accesul elevilor in incinta unitatii de invatamant se va face numai pe usa corpului B1. Va reamintesc ca usa de acces se va deschide pe timpul pauzelor si se va inchide la cinci minute dupa ce se suna de intrare.
Elevii au obligatia de a purta vestimentatia specifica liceului pentru a putea fi recunoscuti ca elevi ce apartin Liceului Teoretic “Lucian Blaga”.
Accesul persoanelor straine este strict interzis in incinta unitatii de invatamant. Persoanele straine care intra in unitate au obligatia sa intre pe la intrarea profesorilor si sa prezinte B.I./C.I. elevului de serviciu/paznicului. In cazul in care persoanele straine patrund in scoala fara a se legitima si a fi inregistrate in registrul de intrari-iesiri de la poarta, directorul unitatii/profesorul de serviciu va solicita interventia politiei si aplicarea prevederilor legii nr. 61 privind interzicerea accesului persoanelor straine in institutiile publice.
Tinand cont de prevederile legii nr. 349 din 6 iunie 2002 privind prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun si de O.G. nr. 5/2008, incepand cu data de 12 ianuarie 2009, fumatul este strict interzis in incinta unitatii de invatamant.
Director,
prof. Linea Elisabeta Ana Iuliana

Lansare site

Lansarea site-ului Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanta a avut loc vineri, 5 decembrie, la ora 12:00, in sala de sport a liceului.
Adresa: www.lucian-blaga.ro

Liceul nostru la TV

Pe 10 decembrie 2008, a avut loc lansarea site-ului liceului la postul de televiziune local CTV.